måndag 27 augusti 2012

FREAKS N GEEKS 4 ÅR!


De senaste fyra åren har för Freaks N Geeks inneburit ett virrvarr av konfetti, korsordsmakande, cupcakesbakande, mp3-letande, godisregn, ballonger (JÄVLIGT MYCKET BALLONGER) tokdansande, sena dj-nätter, dekormakande och möten med fantastiska människor på både scen och dansgolv. Men framförallt har det inneburit en hel drös fantastiska spelningar som vi är oerhört stolta över.

Sedan starten då Casiotone For The Painfully Alone stod på scen har bland annat The Xx, M83, Handsome Furs, HEALTH, Moonface och Vivian Girls spelat. Vi har haft så många Pitchforkhajper på besök att vi snart inte kan räkna dem längre. Vi har sett så många kanadensiska skäggiga män med gitarrer att vi definitivt tappat räkningen och vi har snart bokat varenda litet indierockband i den här stan. Det har varit åtta helt ljuvliga säsonger helt enkelt. Nu är det dags att fylla 4 år och eftersom att vi hela tiden vill sträva efter att bli ÄNNU bättre tar vi från och med i höst hjälp av ännu en klubbvärd (Sara Palmer).

Fredagen den 14 september firar vi Freaks N geeks 4-årsdag genom att ställa till med ett hejdundrande kalas! Mississippis lilla pärla Dent May headlinar denna kväll. Före detta ukulelemästare - numera en electropsychvariant på Jens Lekman. Ungefär. Himla sött.

Öppnar gör Malmöbaserade Try Gorgeous som gör fin indiepop liknande den som kollegorna i Deportees och Shout Out Louds pysslar med.

I djbåset blir det fullt ställ då vi har bjudit in några av våra favoritstammisar och/eller dj:s som spelat under året för att spela ihop med oss. Dansfest dansfest hela natten!

Öppet 19-03. Band på scen 21.30 och 22.30. Gratis till 22 och sen 90 pix. Du måste vara 20 år för att få komma på kalaset.

Välkomna att fira med oss och till ett nytt år med Freaks N Geeks.

Madeleine, Sanna och Sara

Lyssna på nya Dent May-skivan här: http://open.spotify.com/album/6NInf24ECLX4W4YtQoY8x1

Och här kan du lyssna på Try Gorgeous: http://open.spotify.com/album/18HcGq2ns1U3334DukoImy

Inga kommentarer: