onsdag 24 november 2010

9 dec



Hej alla härliga nollor och nördar!

Torsdagen den nionde december ställer er favoritklubb Freaks N geeks till med partaj igen. Ett litet ljus att se fram emot i vinterkylan alltså.

Som vanligt har vi bokat hett och fantastiskt och den här gången är det SMALL BLACK från Brooklyn (ovanligt va?) som står för underhållningen. Bandet, som mixar det bästa från 80-talets synth, 90-talets shoegaze och nutida chillwave/psykadelika, släppt...e nyligen fina skivan New Chain - ett måste för alla kids som är nere med exempelvis Toro Y Moi, Wild Nothing och Neon Indian.

Värmer upp gör THOMAS TAKES NO SHIT från Oslo/Malmö - en duo som på samma sätt som exempelvis How To Dress Well lyckas mixa soul/r'n'b med sprakande lo-fi.

Efter att banden spelat ställer sig THE PALMER TWINS (Sara bakom bakom indiebloggen Min Rymd+ hennes tvillingsyster Anna) i skivbåset och bjuder på nördiga bloggfavoriter och indiehitsen ni glömt att ni älskade - hela natten lång. Om vi känner dem rätt blir det nog allt från The Shins och Arcade Fire - till Memoryhouse och Twin Sister - till Prince.

Allt detta fina blir ditt för 90 kr. Kommer du efter konserten är det gratis. Första band på scen 20.30.

Välkomna skall ni vara,
FnG

Lyssna in er på New Chain här.

Lyssna på Thomas Takes No Shit's tolkning av "Sexual Healing" här.

Inga kommentarer: