fredag 29 oktober 2010

11 nov 2010



Torsdagen den 11 November är ett stort datum i Freaks N Geeks historia. Än en gång har vi sålt ut konserten ett bra tag i förtid och än en gång utlovas party efteråt för de som inte hunnit knipa en biljett.

Vi har bokat in två akter som lär framkalla gåshud i höstmörkret. Kolla själva:

The Tallest Man on Earth är dalmasen Kristian Matsson som bland annat slagit stort i det stora landet på andra sidan havet. Musikmässigt är han en modern Bob Dylan och senaste EP'n "Sometimes the blues is just a passing bird" torde få alla människor som har hjärtat på rätta stället att gråta av glädje och sorg, samtidigt. Så pass fint är det nämligen.

http://www.myspace.com/thetallestmanonearth

Med sig på turnén har han Idiot Wind, som består av Amanda Bergman, tidigare känd under artistnamnen Hajen och Jaw Lessons. Vacker pianopop deluxe!

http://www.myspace.com/hajensmyspace

I DJ-båset får vi än en gång fint gästspel av ett av våra favoritdj-par, nämligen DJ Sillhav och Mogens. Om vi känner de båda rätt lär det bli en riktigt dansant afton efter det att myspysmusiken klingat ut framåt kvällen. Bästa indierocken/elektroniska poppen i stan som man säger!

Som sagt. Konserten är utsåld, men efteråt kör vi klubb som vanligt och då är det fri entré som gäller (i mån av plats givetvis).

Välkomna!
FnG-crew

Inga kommentarer: