måndag 24 maj 2010

3 juni




Torsdagen den tredje juni är eder favoritklubb Freaks N geeks tillbaks efter cirka en och en halv veckas återhämtning efter vår trippelfest i mitten av maj.

Twee/postpunk-ikonen Jeremy Jay är inbokad som huvudattraktion. Indiebloggarnas älskling gör drömsk indiepopsdisco med New Wave-syntar, 60-talsgitarrer, Smiths 50-talsromatik och Belle & Sebastians stilsäkra popestetik. Han har spelats sönder och samman i P3 Pop och nu kommer han till Freaks n Geeks för att göra sitt intåg i sommarhagen!

http://www.myspace.com/jeremyjay

Dessutom spelar Malmötjejen Miranda Gjerstad, som efter en tid utomlands är superpeppad på att åter möta Malmöpubliken. Miranda har nästan sedan barnsben hamrat på sin elgitarr runt i Malmös kulturliv och gjort sin hjärtskärande stämma hörd. Efter ett år i exil (bl.a Berlin/Schweizisk alpby) kommer hon i juni hem igen och med sig på scen har hon berlinmusikern JensenFloyd FK.

http://www.myspace.com/mirandagjerstad

Bakom skivspelarna inomhus hittar ni tjejerna från klubben Hjärtattack som vanligtvis håller till på Vinylbaren och ute bjuder Suzie Q upp till dans och häng. Känner vi de här grrlsen rätt blir det lika delar gammal pop och nyare hipsterindie.

Öppet 17-03, Gratis innan 22, sen 40kr.

VÄLKOMNA!

Inga kommentarer: