måndag 25 maj 2009

Sista helgen i maj!


Inte nog med att vi åker till Stockholm och spelar på Debaser, Medis på fredag; vi har också fått ett dj-gig på nya indieklubben Tro och Tvivel på Deep kvällen därpå. Vi sätter oss därför på första bästa tåg på lördag (efter att ha frälst indiekidsen i Sthlm med världens bästa dansgolv) och fortsätter dansfesten på himmaplan. Blir en sån fin helg. Hoppas ni kommer och dansar med oss.

Puss FnG

Från Tro och Tvivels pressutskick:

För andra gången kör vi nu Tro & Tvivel på Deep! Det blir en poporgie tillsammans med Freaks'n'Geeks, Debasers finaste indieklubb, som gästar på stora golvet och Linus som hjälper Johan på lilla.Temat är som alltid en euforisk kväll med det bästa och finaste popmusiken kan erbjuda.

Det blir Jingle-jangliga gitarrer, ba-ba-ba refränger, fransk elektropop, tokmycket handklapp, göteborgare med eller utan uppvikta chinos, nerknarkad lower east-side nu yawk metadonrock, livsbejakande "varför ska man ta livet av sig, när man kan sminka upp sig, tuppera håret och sjunga om det istället"-pop, bay area medelklass punkrock, skostirrande pojkar med långa luggar, flickor med prickiga kjolar, överförfriskade DJ:s i bar överkropp samt en och annan motownklassiker.

80 spänn och vi har öppet till fem!

Är du under 20 men vill komma in så maila namn och efternamn så skriver vi upp dig på artonårslistan.

Inga kommentarer: