fredag 26 april 2013

TRETTONDE JUNI!



Skriv in den 13:e juni i era filofaxer freaks! Då är det nämligen dags för party igen. Och på scen har vi en riktigt efterlängtad akt – MARNIE STERN. Indierockbrudarnas svar på Yngwie Malmsteen skulle man kunna kalla henne - denna gitarrvirtuos till superkvinna.  Marnie är minst sagt en person med skills och har sedan 2007 då hon debuterade på välkända bolaget Kill Rock Stars förtrollat oss med sin tekniska och experimentella noiserock. Nu är hon aktuell med fantastiska albumet The Chronicles of Marnia och en turné som bland annat innefattar ett stopp hos oss. Vi gjorde ett försök att boka henne för ett par år sen, men då var Marnie tvungen att ställa in. Men nu så!

Support denna kväll blir Malmöitiska surfbandet DÖD SAFT, också de med en otroligt gitarrskillad person i spetsen - dvs Martin Månsson Sjöstrand som har ett förflutet i bland annat Talking To Teapots och Lavemangsmugglarna. 

Dessutom har vi passande nog bjudit in tjejerna från radioprogrammet ”I vaginan” till djbåset. De flesta som känner till Marnie Stern fattar nog referensen. På uteserveringen levererar Boycalledbilly och hans vapendragare Sparkle Pony fantastiska sommartoner från utebåset. Bara den bästa musiken, på bästa klubben. 

Vi öppnar redan kl 17 ute. Inne öppnar vi 22! Gratis inträde! Du måste vara 20 år fyllda.

Vi ses!