fredag 20 januari 2012

Chelsea Wolfe kommer!


Torsdagen den 26 april har vi lyckats få hit Chelsea Wolfe med fullt band. Eftersom vi tyvärr missade hennes gig på Far i hatten i somras känns det otroligt kul att hon gör ett återbesök redan i vår. Ni som inte hört henne, tänk: Zola Jesus, PJ Harvey, tidiga Cat Power, Grouper och så lite ockult image på det. Vi älskar henne, hoppas ni också gör det!

Mer info om kvällen kommer när vi närmar oss april.


fredag 6 januari 2012

Simian Ghost förband till Active Child

För att fortsätta på ämnet trevligheter: Simian Ghost kommer att vara förband till Active Child den 9/3. Sandvikenfavoriterna blev nyligen utsedda till "Band of the day" av självaste The Guardian och häromdagen lät de oss lyssna på deras nya strålande singel "Wolf Girl" på deras hemsida. Den här dubbeln alltså. Den blir legendarisk.

Läs gärna Madeleines/Rockfotos intervju med Simian Ghost här.

THOSE DARLINS!

Vi bjuder på ännu en fantastisk vårbokning: Those Darlins kommer och spelar hos oss lördagen den 14 april. Med en mix av lika delar Black Lips, The Carter Family, Shangri-La's och Shonen Knife har deras senaste album Screw Get Loose fått finsmakare från diverse musikaliska läger att nicka belåtet. En perfekt bokning för Freaks N Geeks med andra ord!