måndag 29 augusti 2011

Vinn biljetter till torsdag.


OBS: Äh, vi kör fri entre till kl 22 på torsdag! Men tävla ändå om ni tänker komma senare och vill ha gästlista. Första band på scen 22.30!


Vi har hela TIO stycken gästlisteplatser att lotta ut tills vår höstinvigning på torsdag. Dessutom står ett antal affischer signerade Robert Wegner på spel.

Allt du behöver göra är att skicka ett mejl till clubfreaksngeeks@gmail.com och berätta för oss vilket band/artist du skulle vilja se på vår klubb. Senast onsdagkväll behöver vi ditt svar.

Lycka till!

Vi adderar ett band!


På torsdag, den 1 september, är det dags att köra igång höstsäsongen på Freaks N Geeks. Som vi tidigare skrivit kommer banden Sic Alps och Father Murphy att spela. Men nu har vi adderat ännu en akt. Brooklynduon Hank & Cupcakes öppnar kvällen. Tiderna blir alltså som följer:

Sic Alps 23.30
Father Murphy 23.00
Hank & Cupcakes 23.30

Vi ses!


tisdag 16 augusti 2011

Ny bokning: Rocky Votolato 3 nov


Äntligen kan vi avslöja det! Vi har bokat Seattle-singersongwritern Rocky Votolato, som är en gammal favorit till oss båda (och även fd medlem i det legendariska emopunkbandet Waxwing). Torsdagen den 3 nov kommer han att stå på Freaks N Geeks scen. Mer info kommer.

Wiiiiii!

torsdag 4 augusti 2011

Så mycket kärlek!



Vi älskar San Francisco! Vi älskar band från San Francisco! Vi älskar Sic Alps! Vi är därmed mycket nöjda med att vi har bokat den amerikanska västkustens finest garagepopband till Freaks N geeks torsdagen den 1 september. Det blir ett perfekt sätt att avsluta sommaren på eller varför inte - inleda hösten. Senaste skivan "Napa Asalym" innefattar hela 22 surfkarameller som lovar extremt gott inför giget.

Inte nog med detta, Sic Alps har italienska knäppgökarna i Father Murphy med sig på turnén. Vi älskar redan denna kväll!

Bakom skivspelarna hittar ni Vintage Violence och gänget bakom Lundaklubben Dirty Frank.

90 kr. Fri entré till bar och restaurang hela kvällen. 20 år. 19-03.

C/Y there!