måndag 16 maj 2011

10 juni



Fredagen den 10 juni inviger vi den officiella Freaks N Geeks-sommaren! Redan från kl 15 serveras kall öl och rosa vin till alla törstiga nollor och nördar i regionen.

På kvällen blir det givetvis konserter! Vi har bjudit in Abe Vigoda från Kalifornien och Drink To Me från Italien. Båda dessa band är riktiga drömbokningar för alla som gillar skramlig indierock. Många av er har säkert hört fantastiska låten "Crush" från Abe Vigodas album med samma namn som kom i fjol. Lite som om Wavves och Interpol jammat ihop. Postpunk goes lo-fi alltså och de italienska kollegorna i Drink To Me är verkligen ett passande förband.

Lyssna:
http://www.myspace.com/abevigoda
http://www.myspace.com/drinktomeband


Dessutom blir det såklart fantastisk musik från djbåsen både inomhus och utomhus. Mer info om detta kommer.

Välkomna på junifest som är alldeles gratis innan kl 22. Sen kostar det 90 spänn.

Pöss.

måndag 2 maj 2011

Nästa fest: 19 maj

Freaks n' Geeks presenterar stolt ett gäng gubbar som känns fantastiskt unga!

Toronto-bandet The Sadies leds av bröderna Dallas och Travis Good. Med en alldeles utmärkt känsla för hur man kombinerar country, garage och surf släppte de sitt debutalbum "Precoius Moments" 1998 med god hjälp av den legendariske producenten Steve Albini. Nu runt åtta album senare gör de det mesta av hantverket själva med en del hjälp av Gary Louris från The Jayhawks. Med tung svärta och arrangemang av tidig R.E.M. med Morricone-gitarrer känns The Sadies som ett utav de mest spännande banden just nu från denna scen av jingle jangle-pop. Som ett The Byrds på 2000-talet.

Förband är Malmöitiska folkrockarna i Fallen Trees och i skivbåsen hittar ni: Dagobah Sound System (esau.se)samt BlondieDeadhead feat. Phil Collins.

Fri entré till 22, sen 60 kr

Sommaren på Freaks N geeks!

Som ni ser har vi gjort ytterligare en bokning. Självaste Vivian Girls kommer den 28 juli!