torsdag 17 juni 2010

JAPANDROIDS + BLINDERS ON




Sommar, sommar, sommar. Vi tar snart lov för att åka till Seattle, Göteborg och sånt, men innan dess ska vi givetvis ställa till med julifest. Torsdagen den 1 juli har vi bokat in fina garagerock-duon Japandroids från Vancouver. Högljutt, energiskt och fantastiskt! Lite som ett uppdaterat Hüsker Dü. Som support har vi bjudit in Malmös finest indierockare dvs Blinders On (med bland annat Martin Grander och Jonas Appelkvist från vår lillebrorsklubb Gold Soundz). Vi behöver inte ens titta i spåkulan för att veta att det här kommer att bli en oförglömlig kväll.

Dessutom kommer DJ Värjen att komplettera undertecknade i djbåsen. Om vi känner honom rätt blir det mycket nittiotalsrock, skäggmusik och Neil Young.

Kalaset börjar kl 17 ute och slutar kl 03. Gratis innan 22 och kommer du senare kostar det dig två tjugolappar. Första band på scen cirka kl 22.

Vi ses/

Madeleine och Sanna

http://www.myspace.com/japandroids

http://www.myspace.com/blinderson

tisdag 8 juni 2010

Tips

Tips: Ikväll spelar Madeleine skivor på klubben Gold Soundz på Debaser. Två riktigt bra band spelar live: Ganglians och Civil Civic. Bästa tisdagshänget!

tisdag 1 juni 2010

Jeremy Jay inställt men vi kör ändå!

Jeremy Jay är sjuk och kommer inte att kunna spela på Freaks N geeks på torsdag. Tråkigt. Men vi har bestämt oss för att köra på med fest ändå. Miranda Gjerstad kommer fortfarande att spela och förutom Klubb Hjärtattack kommer Suzie Q att bjuda på soliga hits på uteserveringen. Vi hoppas på sol och mycket folk! Ses på torsdag.