torsdag 23 juli 2009

alla som ska på way out west: lystring!




Klubb Klubb Bryt presenterar
DAGSKLUBB-inofficiell förfest till Way Out West på GFF-gården, Majvallen.

14 augusti kl 11-16

Vi drar igång med krocket vid elva-tiden. Sedan drar vi igång grillen som ackompanjeras av billig bar medan Madeleine och Sanna från den suveräna klubben Freaks n' Geeks samt vår gode vän Fredrik Lindstrand (City Malmö/Lund) spelar skivor. Nån gång under dagen blir det även en spelning med Casal Ventoso, och det hela rundas av med ett blås-ur från Marrakesh innan vi alla beger oss till andra sidan Slottsskogen och kollar in Way Out West!

40 pix i entré. Billigt käk och billig bar. Du kommer vara bakis efter torsdagens klubbspelning, behandla din bakfylla med proteiner (det kommer även finnas ett vegetariskt alternativ om du inte gillar protein), rosévin eller öl samt en omgång krocket till tonerna av god musik!

http://www.myspace.com/casalventoso
http://www.myspace.com/marrakeshtheband

tisdag 14 juli 2009

söndagsmys med FnG

Söndagen den 19 juli spelar FnG skivor under söndagsbrunchen på Debaser. Vi kommer bjuda på allt det finaste vi har i musiksamlingarna. Förvänta er både mer lågmälda pärlor och explosiva "det blinkar framför ögonen och smäller i skallen"- bitar. I vilket fall kommer ni älska det. Vi lovar. Det är den bästa avslutningen på helgen du kan vilja ha. Förutom allt detta fina står dessutom mat på menyn. Debaser serverar sin underbara söndagsbrunch där både bakistroll och pigga par på söndagspromenad får sitt lystmäte. Kom nu, så ska vi ha det både trivsamt och behagligt!

kl 11.30-16.00
Debaser Malmö.
129 kr.

Info om brunchen:
Sugen på att debattera gårdagens bravader i dagsljus över en kaloririk återställare? Eller bara umgås i tystnad över morgontidningen? I vilket fall som helst vill vi att vår söndagsbrunch ska vara ditt andra vardagsrum, med en bottenlös kopp kaffe & egen dj. Vi kör varje söndag mellan halv tolv & fyra, brunchen fylls på till tre.

Med inspiration från Pork Store Café i San Francisco & The Double R Diner i Twin Peaks erbjuder vi, tillsammans med vår kock Sven Nestor, följande meny:Korv, soyakorv, bacon, köttbullar, äggröra och Philadelphiaost med olika smaker.Tonfiskröra, feta-rödbetscreme, idahopotatis, chevregratinerade rotfrukter med honung och nötter.Hommus, gratinerad blomkål, ostar, kalkon, salami, hembakad baguette och hembakat grovt bröd.Pannkakor med sirap och grädde, fruktsallad och browniesJuice med is Kaffe & te
All you can eat-buffé - 129 kr

Slå dig ner i vår diner och avnjut en kalifornisk brunch medan våra djs spelar smekande söndagsmusik à la Beach Boys & Nick Drake. Ibland kan det även dyka upp ett finstämt band, en film eller ett musikquiz att ackompanjera din mat. Och glöm inte att våra bartendrar gör söderns bästa Bloody Marys.
VARMT VÄLKOMNA ÖNSKAR HELA FAMILJEN DEBASER.

onsdag 1 juli 2009

Freaks N geeks-festival i dagarna två.

ÄNTLIGEN!
Efter en lång, varm och härlig musiksommar är allas vår favoritklubb Freaks N Geeks tillbaka i början av september. Vi har längtat och peppat ända sen vår sista fest i maj. För att fira att ännu en fantastisk klubbsäsong är på G tänker vi slå på stort och ställa till med Freaks N Geeks-festival i dagarna två. Anteckna därmed onsdagen och torsdagen den 2a respektive 3e september i era filofaxer redan nu.

På onsdagen har vi bjudit in White Denim från Austin, Texas. Denna trio, som albumaktuella med Fits, gör bluesig garagerock av finaste slag. Tänk trailertrash, Texas och aggressiva gitarrer och saken är biff. Fantastisk musik för varma sensommarkvällar.

http://www.myspace.com/whitedenimmusic

Dagen därpå får vi celebert besök från Kanada, då självaste Sunset Rubdown kommer och hälsar på. S. R, som började som ett soloprojekt för Spencer Krug från Wolf Parade, släppte nyligen sin tredje och alldeles lysande skiva Dragonslayer. Skivan innehåller skruvad indierock när den är som allra bäst och vi är grymt peppade på att se hur låtarna ter sig live.

http://www.myspace.com/absolutelysunset

Konserterna är gratis fram till klockan 22. Kommer du senare kostar det 40kr. Huvudbanden står på scen 21.30.

Dessutom kommer vi självklart att bjuda på förband, fantastiska dj´s och en hel drös med överraskningar och nya påhitt inför hösten. Mer info om detta senare.

Börja peppa redan nu så ses vi i september.
Välkomna till ännu en säsong med Freaks N geeks.

Öppet: 18-03 (ute), 19-03 (inne)
/FnG-crew